Thursday, July 14, 2011

PRODUK PENJIMATAN PETROL MAXPOWER CONTROLLER


HARGA : RM 199.00

MENDAPAT KELULUSAN KESELAMATAN
OLIH SIRIM

Maxpower Controller atau nama singkatan nya MPC, boleh dianggap sebagai alat serba canggih dan paling sempurna kerana ianya lengkap dengan fungsi tersendiri yang memenuhi kehendak pengguna. Produk ini dicipta khusus dengan kemampuannya yang luar biasa dalam menstabilkan arus elektrik kenderaan dan memantapkan pembakaran bahan api, (Petrol) serta melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin dan menambah kuasa pecutan bagi setiap kereta yang menggunakannya.
MPC juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa sebarang kesan sampingan terhadap kenderaan, ia juga dibangunkan berdasarkan mikrocip terbaik dari Jepun yang telah dikaji dan diuji sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan di dalam dan luar negara. MPC juga diperhebatkan dengan penggunaan komponen LED yang terbaik di dunia, arus elektrik yang mengalir melalui LED ini memberikan sokongan yang sangat baik supaya ianya dapat memaksimumkan fungsi dan kelebihan mikrocipnya kepada setiap kenderaan yang menggunakan nya.


Max Power Controller ( MPC ) dicipta khusus untuk penstabilan arus elektrik kereta anda, jesteru itu dari penstabilan yang dihasilkan oleh Max Power Controller (MPC) Kuasa enjin kereta anda akan bertambah mantap dari segi pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, menguangkan tekanan terhadap enjin, menambah kuasa kuda dari segi pickup dan daya pecutan, sehubungan itu Max Power Controller (MPC) dianggap alat serba canggih dan paling sempurna kerana ianya lengkap dengan fungsi-fungsi tersendiri.

Dengan Max Power Controller (MPC) anda akan mendapat kesempurnaan dari segi penjimatan bahan api terbaik berbanding alat-alat penjimatan lain yang berada di pasaran kerana Max Power Controller (MPC) telah dicipta khas untuk penjimatan bahan api yang paling maximum dan keberkesananya dijamin dan teruji, malahan dengan Max Power Controller (MPC) jangka hayat bateri, Plug dan altenator kereta anda dapat dipertingkatkan.


Mengapa Perlu MPC?

MPC merupakan alat penjimatan minyak yang terhebat dari Jepun. Produk ini telah diuji dan selamat untuk digunakan kepada semua jenis kenderaan samada menggunakan petrol ataupun diesel dengan harga yang mampu milik iaitu RM 199.00 satu (harga di Semenanjung Malaysia).Dengan menggunakan Maxpower Controller kenderaan anda juga akan mendapat beberapa faedah lain seperti;

* Menjimatkan minyak (bahanapi) sehingga 45%.
* Meningkatkan kuasa injin.
* Meminimakan penggunaan bateri, oleh itu dapat manjangkan jangka hayat bateri
* Menambah kecerahan lampu.
* Menstabilkan arus elektrik kenderaan.
* melindungi sistem elektronik kereta (spark plug tahan lebih lama).
*Merendahkan suhu air cond (suhu lebih sejuk).
* Mengurangkan tekanan injin (injin lebih senyap).
Dapatkan MPC untuk lebih kilometer bagi setiap titik Petrol kenderaan anda.
Sila hubungi saya di talian 017-5592486 untuk keterangan lanjut. atau hantarkan pesanan anda
melalui emal : masputeh@gmail.com ( sertakan nama, alamat dan no hp anda )
Terima Kasih.

No comments: